Licco Prompt

Principalul furnizor de soluții profesionale de umbrire

25 de ani în soluții profesionale de umbrire

Pionier pe piața umbrelelor de terasă, pergolelor, copertinelor, corturilor și steagurilor, încă de la începutul anilor 2000, Licco Prompt a oferit soluții profesionale pentru branduri globale prezente pe piața din România, echipând cu infrastructură de umbrire peste 10.000 de terase din țară și chiar Europa Centrală și de Est. După o investiție substanțială într-un sistem integrat de producție a umbrelelor și a sistemelor de umbrire profesionale, Licco Prompt devine lider într-o industrie dinamică în care competitivitatea, operativitatea și flexibilitatea au devenit deja repere de piață. Fabricile Licco Prompt produc în sistem integrat toate soluțiile de mai sus, având o echipă de peste 100 de oameni, unii cu experiență de peste 15 ani în industrie, beneficiind de încrederea unor branduri celebre, clienți care au ales în fiecare an soluțiile Licco.

1,000,000+

Umbrele vândute în 25 de ani

100+

Branduri globale ca și clienți

5

Țări Europene unde sunt utilizate umbrelele noastre

92

Angajați în toate facilitățile noastre de producție

Avem peste 300 de parteneri cu care colaborăm.
Toți sunt speciali. Îi puteți întâlni pe câțiva dintre ei aici.

Lucrează la Licco Prompt

   

  Prin trimiterea aplicației tale, accepți termenii și condițiile noastre

  Indiferent de experiența ta anterioară, istoricul educațional sau industria în care activezi, dacă excelzi în munca ta sau ai o modalitate de învățare rapidă, te invităm să te alături nouă în redefinirea industriei soluțiilor de umbrire solară și nu numai.

  Job-uri disponibile

  Ingineri de Producție

  Alătură-te unei echipe specializate de ingineri experți, lucrători de producție și profesioniști în domeniul securității, care construiesc unele dintre cele mai fascinante umbrele de pe piață.

  Lucrători în Producție

  Dacă ești dedicat, de încredere și îți place să lucrezi într-un mediu de fabrică (producție, asamblare, depozitare) alături de tehnologie avansată, te așteptăm cu brațele deschise.

  Vânzări

  Dacă ai talent în vânzări și abilități solide de negociere, extindem prezența noastră în Europa și dorim să te alături nouă pentru a face istorie împreună.

  O companie responsabilă, orientată către viitor

  Deși oferim soluții de umbrire, iubim soarele

  În 2021, Licco Prompt a investit în energie regenerabilă prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru facilitățile de producție. Astfel, am reușit să utilizăm tehnologii superioare și o integrare mai bună a proceselor, crescând calitatea produselor și protejând mediul și resursele. Una dintre misiunile noastre este atingerea unei amprente de carbon zero până în 2035.

  Produse sustenabile, prin responsabilitate

  De la început, filosofia Licco Prompt a fost orientată spre sustenabilitate și utilizarea responsabilă a resurselor. Astfel, unul dintre programele Licco pentru service umbrele (recondiționare și reparații) a reușit să reintroducă pe piață peste 28% din umbrele. De asemenea, prin tehnologii de precizie și educație internă, am implementat un sistem care asigură utilizarea optimă a resurselor, fie că este vorba de metal, acril sau alte materiale.

  0
  Produs adăugat în coș
  Coșul e golÎnapoi la Shop