Licco Prompt

Gata pentru orice provocare

Vezi videoclipul nostru despre fabrică mai jos

Fabricile noastre integrate

Licco Prompt având două fabrici cu sediul în Arad și Felnac și 3 depozite situate în Arad, comuna Felnac și județul Constanța, este specializată în fabricarea unei game variate de produse, inclusiv umbrele, huse, pergole, copertine, corturi, vele și steaguri, utilizând un sistem integrat de la început până la finalizare. Acestă abordare cuprinzătoare asigură un control meticulos al calității și rezultă în produse remarcabile. Ca un producător cheie în industria soluțiilor profesionale de umbrire solară, recunoaștem așteptările ridicate stabilite de clienții noștri. Prin operarea unei fabrici integrate, ne străduim să îndeplinim și să depășim constant aceste așteptări.

Produse exclusiv în UE

Produsele noastre sunt fabricate cu mândrie în Uniunea Europeană, subliniind angajamentul nostru față de excelență și susținerea proceselor de producție locale. Prin valorificarea expertizei și resurselor disponibile în cadrul UE, livrăm bunuri de înaltă calitate, la prețuri competitive, concepute pentru a satisface standardele riguroase ale clientelei noastre exigente.

Principalul furnizor de soluții de umbrire solară

Cu o experiență în vânzarea a peste 1 milion de umbrele, Licco Prompt se află în fruntea furnizorilor nu doar în România, ci și în întreaga Europă de Sud-Est. Viziunea noastră se extinde dincolo de granițe, având ca scop furnizarea de produse de primă clasă în întreaga Europă. Explorează oportunitățile de parteneriat cu noi, pentru a deveni distribuitor în afara României.

Tehnologie și Expertiză

Personalizarea produselor reprezintă o componentă foarte importantă a procesului de fabricare, aceasta regăsindu-se în majoritatea solicitărilor în ceea ce privește aspectul produsului final.

Astfel, satisfacem dorințele clienților noștri cu o gamă variată de echipamente profesionale de imprimare în format wide, în diferite tehnologii, de la UV LED până la sublimare și termotransfer, obținând pe lângă calitatea excepțională a imprimării, și avantaje în ceea ce privește diversitatea materialelor ce pot fi imprimate (de la materiale în rolă, până la materiale rigide, în plăci, etc), dar și productivității ridicate care rezultă din caracteristicile tehnice de top ale echipamentelor și prin ușurința operării acestora (mentenanță minimă, procese operaționale complet automatizate, sisteme complexe de monitorizare automată în timp real a funcționării, tehnologii facile și rapide de încărcare/descărcare a materialelor, tehnologii pentru funcționare 24/24 inclusiv cu posibilitate de monitorizare de la distanță prin web).

Cernelurile folosite sunt de calitate superioară, dedicate echipamentelor respective, dezvoltate chiar de producătorii echipamentelor astfel încât să ofere cea mai bună calitate a imprimării, dar în același timp să ofere și o rezistență sporită în ceea ce privește durabilitatea în timp (factor UV peste medie – culorile vor rezista mai mult și mai bine în timp sub incidența razelor solare, rezistența la diferențe mari de temperatură, rezistența sub acțiunea factorilor mecanici, etc).

Aceste echipamente sunt de ultimă generație, de la producători de top recunoscuți la nivel mondial, care îmbină avantajele ultimelor tehnologii și inovații, cu grijă reală și dedicată a protejării mediului înconjurător: consum redus semnificativ de energie, componente durabile, minimizarea consumabilelor și reziduurilor, protejarea sănătății inclusiv a operatorilor și beneficiarilor finali – cerneluri eco-friendly, inclusiv cu certificate Green Guard Gold care permit imprimărilor să aibă destinații de interior chiar în spitale sau grădinițe.

În procesele de fabricație, materia primă atât textilă cât și metalică este prelucrată cu tehnologii avansate, de ultimă generație, specifice fiecărei etape de prelucrare.

Astfel, în ceea ce privește debitarea și croirea materialelor textile sunt folosite echipamente de genul mașini de tăiat automat cu comandă numerică sau de genul sistemelor de tăiere cu ultrasunete. Mașina de tăiat automată cu marcă de renume la nivel mondial, fiind dotată cu sisteme de preluare automată a materialului și zonă de lucru de tip conveyor extinsă, oferă productivitate ridicată, în timp ce sistemele de senzori cu laser asigură debitarea calitativă, rapidă și precisă a materialelor.

Materialele metalice sunt debitate asemănător celor textile, pe echipament special dedicat acestui tip de prelucrare, însă este chiar mai complex: încărcarea/descărcarea materialelor se realizează cu ajutorul unei mini-macarale pivotante care manevrează materialele cu ajutorul ventuzelor cu sugestiune sau a magneților industriali, iar debitarea propriu-zisă se realizează prin tăierea cu fascicol LASER concentrat.

Coaserea și sudura sunt realizate de asemenea prin intermediul echipamentelor dedicate atât în ceea ce privește materialele textile cât și pentru cele metalice – echipamente industriale configurate special fiecărei operațiuni, pentru a obține îmbinări de cea mai bună calitate, atât în ceea ce privește aspectul estetic, cât și cel practic de folosință îndelungată la parametri optimi, dar nu în ultimul rând, al siguranței utilizării produselor finale prin asigurarea protecției utilizatorilor finali.

Aceste echipamente sunt operate de către echipa noastră extrem de experimentată, care supraveghează toate operațiunile. În plus, avem un departament dedicat proiectelor speciale și experimentale, inclusiv prototipare pentru viitoarele produse.

Toate componentele metalice sunt fabricate pe mașinile noastre de tăiat CNC, folosind tehnologie laser puternică. Acest lucru asigură precizie și durabilitate, îndeplinind standardele stricte ale clienților noștri globali. Licco Prompt este un producător aprobat pentru peste 100 de mărci internaționale.

Clienții noștri solicită o calitate excepțională în aspectul produselor noastre, în special a celor vizibile pe terase. Pentru a satisface aceste standarde, am investit în tehnici avansate de acoperire, vopsire și finisare în câmp electrostatic a structurilor si componentelor metalice aferente produselor noastre, pentru a depăși orice fel de așteptare. În plus, aceste tehnologii oferă clienților opțiunea să aleagă culori speciale pentru produsele lor, adăugând un plus important în personalizarea produselor și integrarea acestora în peisajul în care vor fi instalate.

Ca o companie inovatoare, investim în produse noi echipate cu caracteristici de confort și automatizare ridicate, inclusiv iluminat, încălzire, aer condiționat, conectivitate și altele. Avem un departament dedicat operațiunilor electrice.

0
Produs adăugat în coș
Coșul e golÎnapoi la Shop