Licco Prompt

Produse & Soluții

Alege umbrela potrivită din toată gama de umbrele profesionale de terasă.

Unde designul atent întâlnește tehnologia precisă.

Umbrelele Licco Prompt sunt create toate exclusiv în cele două fabrici de care dispunem, folosind materiale durabile și beneficiind de aproape un sfert de secol de expertiză și măiestrie de vârf în industrie. De la modelele standard la cele sofisticate, care se mândresc cu caracteristici avansate și opționale de automatizare (unele dintre ele fără egal pe piață), Licco Prompt respinge ideea de imposibilitate. Oferind o gamă diversă de umbrele având dimensiuni cuprinse intre 1,8 si 6 metri, cu cadre fabricate cu mașini CNC și materiale pentru calota din poliester sau acril, realizate preponderent din aluminiu virgin sau reciclat si otel, umbrelele noastre sunt meticulos concepute și imprimate folosind tehnologie de vârf pentru personalizare și precizie.

1,000,000+

Umbrele vândute în 25 de ani

100+

Mărci globale ca și clienți

5

Țări europene în care sunt folosite umbrelele noastre

92

Angajați în toate facilitățile noastre de producție

Avem peste 300 de parteneri cu care colaborăm.
Toți sunt speciali. Îi puteți întâlni pe câțiva dintre ei aici.

Proiectate să reziste

Proiectate cu precizie, cadrele umbrelelor noastre sunt realizate din oțel și aluminiu, folosind procese de prelucrare cu laser și CNC de ultimă generație. În ceea ce privește accesoriile, ofertele noastre sunt nelimitate. De la panouri electrice la instalații cu LED-uri, încălzitoare, încărcătoare pentru smartphone-uri și sisteme avansate de automatizare, ne adresăm fiecărei nevoi.

Gama completă de umbrele

Cu dimensiuni cuprinse între 3 și 6 metri, umbrelele Licco sunt special concepute pentru a satisface cerințele industriei Horeca, servind drept alegerea principală pentru terasele care necesită soluții de umbrire durabile și performante.

Descoperiți întreaga noastră gamă de umbrele aici.

0
Produs adăugat în coș
Coșul e golÎnapoi la Shop