Licco Prompt

Produse & Soluții

Profesioniști în pergole profesionale și automatizări.

Totul este posibil, cand alegi pergolele Licco.

Pergolele Licco Prompt sunt recunoscute în toată industria ca fiind standardul de calitate pentru pergole profesionale realizate din aluminiu sau alte materiale speciale. Licco Prompt înseamnă mai mult decat umbrele profesionale, divizia de pergole a devenit una din cele mai importante divizii în companie, antrenând echipe dedicate care se ocupă de proiectare, design, execuție și montaj. Unele din cele mai cunoscute brand-uri din România, ca și locațiile One Properties, locații ale brand-urilor internaționale cu francize în România sau locațiile Iulius Mall- Timisoara, Bar Italia din Băneasa-Bucuresti, sau Radisson Timișoara au beneficiat de soluțiile realizate de noi. Licco Prompt înseamnă soluții de pergole care rezistă, atât la intensitate în folosire, cât și multi-anotimp.

1,000,000+

Umbrele vândute în 25 de ani

100+

Mărci globale ca și clienți

5

Țări europene în care sunt folosite umbrelele noastre

92

Angajați în toate facilitățile noastre de producție

Avem peste 300 de parteneri cu care colaborăm.
Toți sunt speciali. Îi puteți întâlni pe câțiva dintre ei aici.

Pergole Bioclimatice

Din 2020, Licco Prompt a introdus și pergolele bioclimatice care reprezintă vârful imaginației în domeniul sistemelor de umbrire. Sistemul automatizat de închidere/deschidere a lamelelor de aluminiu permite circulația naturală a aerului, aceste lamele pot fi lăsate în poziție verticală întredeschisă. Bio Pergolele au fost proiectate pentru o funcționare de-a lungul celor patru anotimpuri, acestea pot fi echipate cu diferite sisteme și automatizări (iluminat, audio, încălzire iarna). Descoperă doar câteva modele din pergolele Licco Prompt în shop-ul dedicat.

Producție în-House

Avantajul competitiv Licco Prompt este realizarea integrată a pergolelor în-House, de la sistemele de susținere până la lamele și materialele folosite pentru umbriere. De asemenea, automatizările se realizează într-un standard de calitate certificat. Montajul pergolelor se realizează de către echipele noastre, controlând astfel procesul de la fabricație până la montaj.

0
Produs adăugat în coș
Coșul e golÎnapoi la Shop