Licco Prompt

Produse & Soluții

Corturi personalizate, rezistente la intemperii.

Cand este nevoie de mobilitate si flexibilitate, corturile Licco sunt solutia

Când discutăm despre corturi, LICCO Prompt oferă soluții profesionale verificate și testate, putând fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Corturi personalizate sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Imprimarea mesajului poate fi făcută pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Pentru imprimarea de corturi personalizate folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Corturile personalizate au un avantaj simțitor în comparație cu alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Ele pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, datorită sistemului tip spider, procesul durând doar câteva minute. Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru stabil, din aluminiu, ușor de asamblat.

1,000,000+

Umbrele vândute în 25 de ani

100+

Mărci globale ca și clienți

5

Țări europene în care sunt folosite umbrelele noastre

92

Angajați în toate facilitățile noastre de producție

Avem peste 300 de parteneri cu care colaborăm.
Toți sunt speciali. Îi puteți întâlni pe câțiva dintre ei aici.

Cortul african

Cortul extensibil, originar din Africa, s-a transformat într-un concept modern de cort. Aceste corturi inovatoare sunt fabricate dintr-un material extensibil high-tech de înaltă calitate, care le face super rezistente la UV, vânt și sunt 100% impermeabile. Structura distinctivă deschisă și flexibilă face cortul extensibil versatil și elegant. Ceea ce diferențiază corturile extensibile Licco nu se limitează la materiale. Cu expertiza noastră în soluții de umbrire solară, corturile noastre sunt durabile și reutilizabile sezon după sezon. De la evenimente la soluții de terasă, corturile africane reprezinta o solutie excelenta, flexibilă și elegantă.

Flexibilitate

Cu corturile Licco Prompt, fie că doriți să achiziționați o dimensiune standard sau o soluție personalizată, oferim si corturi customizate in functie de solicitarile clientilor. Licco Prompt inseamna flexibilitate si operativitate in realizarea solutiilor de umbrire.

Nu ezitați să întrebați echipa de vânzări Licco despre soluțiile noastre de corturi.

0
Produs adăugat în coș
Coșul e golÎnapoi la Shop