Licco Prompt

Produse & Soluții

Toată gama de vele pentru umbrire. Sistem complet.

Orice spațiu poate fi umbrit cu o soluție profesională.

Velele de umbrire reprezintă soluția perfectă și modernă pentru crearea unor spații răcoroase în aer liber, în locuri deschise precum terase, plaje, parcuri și zone comerciale unde alte opțiuni de umbrire nu sunt compatibile sau nu sunt dorite.

Materialele din care sunt confecționate velele rezistă la vânt, intemperii și expunerea prelungită la soare, fără a-și schimba proprietățile. Prin intermediul tehnicilor de imprimare Licco Prompt, putem crea orice tip de branding. Colțurile sunt întărite cu inele zincate sau din oțel inoxidabil cu diametrul între 6-8 mm, special concepute pentru a rezista rafalelor de vânt. Velele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, forme și modele adaptate oricărui spațiu si relief, flexibilitatea fiind una din caracteristicele acestui tip de solutie de umbrire.

Membrana velelor de umbră oferă un grad ridicat de umbrire, foarte placut si reconfortant. Această membrană facilitează circulația aerului pe verticală, asigurând o umbră de calitate fără efect de seră. Licco Prompt oferă soluții complete de vele, inclusiv montaj și servicii de mentenanță.

1,000,000+

Umbrele vândute în 25 de ani

100+

Mărci globale ca și clienți

5

Țări europene în care sunt folosite umbrelele noastre

92

Angajați în toate facilitățile noastre de producție

Avem peste 300 de parteneri cu care colaborăm.
Toți sunt speciali. Îi puteți întâlni pe câțiva dintre ei aici.

0
Produs adăugat în coș
Coșul e golÎnapoi la Shop